Partners

Door samen te werken met partners bieden we klanten een totaaloplossing. Hieronder een overzicht van partners en zusterbedrijven waarmee we samenwerken.

Ecoflow® is een activiteit van Suez Treatment Solutions. Eerder bekend onder Ondeo IS en tot 2002 onder Degrémont. Suez Treatment Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van ruw water- tot afvalwaterbehandeling en slib management. 

Suez Recycling and Waste is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Zij hebben alles in huis voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten. Bij Suez Recycling and Waste bent u verzekerd van een milieubewuste verwerking die volgt op de inzameling.

Engie S.A., voorheen GDF SUEZ S.A., is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit, aardgas en duurzame energie. Het is het grootste nutsbedrijf ter wereld na overname van het Britse International Power. Initieel is de firma ontstaan door de fusie van Gaz de France en SUEZ op 22 juli 2008.