Over Suez Treatment Solutions

Suez Treatment Solutions maakt onderdeel uit van de Suez groep. De eerdere naam van Suez Treatment Solutions was Ondeo Industrial Solutions. Daarvoor, tot 2002, was het bedrijf actief onder de naam Degrémont. Suez Treatment Solutions biedt totaaloplossingen op het gebied van ruw water- tot afvalwaterbehandeling en slib management.

Suez Treatment Solutions werkt met haar industriële klanten samen om hen de beste oplossingen voor hun waterproblematiek te bieden en de vereiste kwaliteit van hun proceswater en/of afvalwater te garanderen. Ze begeleidt haar klanten in hun streven naar een duurzame ontwikkeling en biedt hen vernieuwende en succesvolle oplossingen. Suez Treatment Solutions heeft meer dan 2.000 industriële afvalwater zuiveringsinstallaties en meer dan 1800 proceswater behandelingsinstallaties gebouwd. Tevens onderhoudt en exploiteert ze meer dan 200 waterbehandelingsinstallaties voor industriële klanten in heel Europa. 

Ecoflow® afvalwaterverwerking is een service van Suez Treatment solutions. Met Ecoflow® kunt u uw afvalwater extern biologisch bij ons laten verwerken.